Skip to content

Beheer uw wagenpark in alle eenvoud

 

Alle info eenvoudig en overzichtelijk toegankelijk

Informatie verzamelen en dossiers samenstellen kan erg tijdrovend zijn. Daarom kunt u in het Mobility Business klantenportaal alle documenten met betrekking tot uw wagenpark en uw bestuurders verzamelen en bewaren. Eenmaal alles in het systeem zit, beheert u uw vloot probleemloos en volgt u deze dagelijks op in slechts enkele kliks.

Boorddocumenten zoals inschrijvingsbewijzen en verzekeringen, maar ook rijbewijzen en huurcontracten… kortom alle informatie en documenten die u nodig hebt in het kader van uw vlootbeheer klasseert u eenvoudig en overzichtelijk in Mobility Business. Bovendien biedt het portaal ook verschillende rapporteringstools. U archiveert dus niet enkel uw data, u maakt ze terzelfdertijd toegankelijk om uw vloot efficiënter te gaan beheren. Onderhoudsbeurten en technische controles plant u vanaf nu moeiteloos in op het juiste moment.
 

 

Een overzichtelijke rapportering voor een optimaal beheer van uw wagenpark 

 

Mobility Business verzamelt niet enkel data, maar stelt ook alle tools ter beschikking om het wagenpark beter te gaan beheren.

Op basis van overzichtelijke dashboards, kunt u onder meer het verbruik van verschillende voertuigen analyseren en eventueel uw car policy bijsturen om zo kosten te besparen. 

Bovendien laat Mobility Business toe de diensten van verschillende leveranciers te vergelijken, zodat u moeiteloos de juiste partner voor de gewenste dienst kunt selecteren. 

Kortom: een 'all-in-one'-oplossing voor een efficiënt beheer van uw wagenpark.