Skip to content

De tijd dat je in de servicestations van TotalEnergies België enkel terecht kon voor tanken, ligt ver achter ons. Ondertussen zijn onze stations heuse mobility hub’s geworden met een uitgebreid assortiment aan eten en drinken voor elk moment van de dag: voor onmiddellijke consumptie ter plaatse, iets lekkers voor onderweg of om mee te nemen voor later.

Voor elk tijdstip hebben we een gepast aanbod : 

 

In de ochtend verwennen we je graag met kraakverse koffiekoeken van Croustico. Meermaals per dag ovenvers afgebakken.  In combinatie met een lekkere koffie van Illy is dit de perfecte start van jouw dag!

 

Of wat dacht je van een overheerlijke ontbijtbeker van ons eigen huismerk YUUUM? Vers fruit, yoghurt en knapperige granola.

 

S'middags kan je in onze Croustico’s en Café Bonjour’s terecht om te genieten van een overheerlijk broodje, wrap of panini. Probeer zeker ook eens de verrassende combinaties uit van onze seizoensspecials.
Hierna zin in een gezond tussendoortje? Dan zit je met onze YUUUM-fruitsalades altijd goed! 
 

 

Geen zin of tijd om ’s avonds te koken, dan ben je bij TotalEnergies aan het juiste adres. In onze stations vind je immers een divers assortiment aan voorverpakte maaltijden. We bieden telkens een combinatie van klassiekers en wereldkeuken en passen het gamma regelmatig aan zodat je ook van iets nieuws kan genieten. YUUUM – maak het je lekker makkelijk! 

 

Eet je ’s middags of ’s avonds liever iets uitgebreider, dan ontvangen we je graag in onze Frit Autentic restaurants.

Eerlijke en heerlijke streetfood, met lokale, kwalitatieve, producten waarbij we de Belgische friet alle eer aandoen. 

Frit Autentic biedt een modern en gevarieerd aanbod, gaande van snacking, over salades tot volledige maaltijden. 

Een overzicht van alle onze Frit Autentic restaurant evenals de menukaart kan je terugvinden op fritautentic.be