Skip to content

Gratis pechverhelping

Dankzij de CLUB-kaart die beschikbaar is in uw tankstation, kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week gratis hulp krijgen in België en in 35 Europese landen.

Welke pannes worden gedekt?

 • Volledige dekking van: pech, ongeval, lekke band, belangrijke problemen, benzinetekort, brandstofmist, vandalisme, diefstal.
 • Gratis slepen van uw voertuig naar de dichtstbijzijnde garage
 • Vervangwagen gedurende 24 uur indien het voertuig niet onmiddellijk kan worden gerepareerd
 • Reserveonderdelen, reparatiekosten, brandstof, olie, arbeidsloon en onderdelen voorraden blijven de verantwoordelijkheid van de begunstigde.

Hoe kunt u genieten van Gratis Pechverhelping?

 • Vraag uw CLUB-kaart aan in een TotalEnergies tankstation-winkel. Dit is gratis en zonder verplichtingen!
 • Registreer uw CLUB-kaart en controleer de Total Assistance-optie wanneer u zich registreert om uw registratie te valideren (informatie over het plaatnummer van het gedekte voertuig)
 • Validatie van uw tankbeurt: minimaal 25 liter voor auto's, minimaal 8 liter voor motorfietsen (of Smart), een oplaadbeurt voor elektrische wagens. Het volledige bedrag moet op uw CLUB-kaart worden geregistreerd. Toon uw kaart aan de kassa of plaats ze op de buitenterminal indien deze over de optie beschikt.
 • Hulp nodig bij een reparatie? Bel +32 2 288 33 22 (het aantal interventies is beperkt tot 2 per jaar, vanaf de eerste interventie)

In geval van panne: +32 2 288 33 22

Wat moet u doen?

Als u bent geregistreerd voor "Gratis Pechverhelping", geen probleem.

 • Bel het nummer +32 2 288 33 22
 • Kies taal: 1. Nederlands 2. Frans
 • Kies optie 1 "u heeft panne en wenst geholpen te worden door middel van uw Gratis Pechverhelping”
 • Vermeld uw plaatnummer en uw CLUB-kaartnummer
 • Toon uw  CLUB-kaart aan de technieker die ter plaatse komt.

Veelgestelde vragen Gratis Pechverhelping

U kunt steeds terecht op het nummer +32 2 288 33 22 (optie 1 na de taalkeuze) in geval van panne in België of in het buitenland. Dit nummer is ook op de keerzijde van uw Club kaart vermeld. Meld uw kaartnummer en uw plaatnummer aan de operator.

U dient een tankbeurt van minimum 25L voor wagens of 8L voor motos en Smart te valideren. De geldigheidsduur zal verlengd worden vanaf de dag na de tankbeurt voor en periode van 3 weken. De geldigheidsduur wordt niet cumulatief verlengd. De nieuwe geldigheidsduur begint de dag na de validatie.

Wagens, moto's, bestelwagens, busjes en motorhomes van max. 3,5 ton, evenals caravans of aanhangwagens van minder dan 1,5 ton die door het gedekte voertuig op het ogenblik van het ongeval worden getrokken. Truckchauffeurs die een 9924 Club kaart kunnen van de Gratis Pechverhelping niet genieten.

Een volledige dekking, een gratis takeling van uw wagen naar de dichtstbijzijnde garage (maximum 20 km) en een vervangwagen gedurende 24 uur, als het voertuig niet onmiddellijk kan worden hersteld. Het aantal interventies is beperkt tot 2 per jaar (vanaf de eerste interventie).

Heeft u een geldige tankbeurt van minimum 25 L of 8 L voor de motos en Smart gevalideerd om de dekking van Gratis Pechverhelping te verlengen? Is uw nummerplaat goed geregistreerd op uw account? Bent u ingeschreven op Gratis Pechverhelping? Als u ja kan antwoorden op alle vragen, neem dan contact op met het callcenter : +32 2 288 33 22 - optie 2 na taalkeuze.

Voor Gratis Pechverhelping is het noodzakelijk uw tankbeurten op de getrouwheidskaart te laten registreren. Presenteer uw kaart aan de kassa of plaats deze op de buiten terminal als deze de optie heeft.

Het is belangrijk het ticket van de geldige tankbeurt die u recht zou geven op dekking bij te houden. Dit betreft enkel tankbeurten uitgevoerd buiten de openingsuren van het station. Dit ticket kan trouwens tot 30 dagen na de tankbeurt op uw getrouwheidskaart geregistreerd worden. Staat u in panne, dan kan u zich laten depanneren door eerst het Touring lidgeld te betalen. Dit bedrag kan u later terugvorderen door het geldige ticketbewijs van tanken voor te leggen.

De dekking Gratis Pechverhelping kan alleen maar verlengd worden na tankbeurten in Luxemburg en België. Het getrouwheidsprogramma en de Gratis Pechverhelping zijn niet geldig in andere landen.

Gratis Pechverhelping geeft ook bijstand na tankbeurten die in Luxemburg geregistreerd zijn. U kunt de punten niet sparen, alleen de pechverhelping zal verlengd worden.

Bij het inschrijven dient u aan te vinken dat u e-mails van TotalEnergies wenst krijgen. 3 dagen vóór het einde van de dekking zal u een verwittigingsmail ontvangen. Via de Service App kan u ook de datum van het einde van de geldigheidsduur raadplegen. Meer informatie.

Neem contact met het callcenter op + 32 2 288 33 22 en kies optie 2 na de taalkeuze om verdere inlichtingen te krijgen.